dilluns, 30 de març del 2009

Mitja Marató de Montornés


Sincerament? Pensava que aniria més ràpid.

No obstant vaig complir les premises inicials, la de trobar-me bé i guadir. I així va ser.

A l'inici vaig ser una mica massa conservador... per culpa del Garmin... per culpa meva, més aviat, per no carregar-lo. Als primer quilòmetres ja em va aprèixer en la pantalla la finestra de Low batt i a partill d'aquell moment no sabia a quin ritme anava.

No obstant va ser una cursa en progressiu. Acabant apretant.

Creia que, malgrat no entrenar amb massa seny les darreres setmanes, la supercompensació dels entrenaments de la Marató es manifestarien... he comprovat que no. Caldrà entrenar més i sobretot, ordenat.

divendres, 27 de març del 2009

Després del desencís de la Marató


Diumenge vint-i-nou serà el primer dia que em calçaré, en cursa, les espardenyes després de la Marató.

Enguany els quaranta-dos quilòmetres no van anar bé. Sembla ser que vaig tenir un mal dia; és frustrant que tants mesos de preparació i, preparació de la bona, convergeixin en un dia per oblidar. Però heus aquí la grandesa d'aquesta prova... i per això hi dec estar enganxat.

Per tant el primer objectiu de la reentrada en competició serà la de disfrutar i apretar.

No en tinc ni idea del què sortirà; ni el ritme al que aniré; només sé que no vull obssesionar-me amb el cronòmetre i acabar fort.

Veurem

54 !!!

En 54 minuts es van exhaurir les 90.000 localitats pel primer concert de U2 (ara ja està programat el segon) al Camp Nou.

La veritat? No m'ho crec. Sí que foren 54 minuts i no, les 90.000. Una part d'aquestes ja havien estat sortejades a través del web del Barça i moltes altres deuen haver estat resevades per a contentar a diversos paràsits relacionats amb el "negoci de la música".

0.036 segons emprats per entrada venuda !!! Ja, ja, ja,...

Això no s'ho creu ningú... però queda molt bé. És un bon aparador per Barcelona. I a més hi obren la gira.

Allí hi estaré per disfrutar-lo.

Esbotzant traves


Esbotzar
, dues acepcions.

1. Fer que alguna cosa s’obri o cedeixi a cops i empentes.

2. Rebentar-se.


Trava, dues acepcions també.

1.
Lligams, cadenes, barres, etc., que serveixen per a impedir que una cosa pugui moure's independentment d'una altra o separar-se'n, que impedeixen el moviment d'una part mòbil d'un dispositiu, d'un mecanisme, etc.

2.
Peça que uneix dues parts mòbils d'un objecte.