dijous, 25 de març del 2010

Altos de Chavón

Aquesta és una localitat de la República Dominicana, bressol d'en Michel Camilo, que té un anfiteatre d'estil grec clàssic a l'aire lliure a les afores, sobre un turó. Va ser inagurat amb un concert d'en Frank Sinatra i la big band d'en Buddy Rich... una autèntica delicatessen.

El 3 de Desembre de 1994 en Michel va celebrar un concert que amb el temps s'ha esdevingut memorable. Ara, per fi, s'ha editat.

Entre els intregrants de la banda hi ha en Lou Marini un dels Blues Brothers originals.

És una autèntica perla musical. Si ja la música em deixa bocabadat, mirar com van el dits d'en Michel sobre les tecles del piano em deixa garratibat del tot. Impressionant.

I com anècdota, en aquest indret en Coppola hi va rodar algunes escenes d'"Apocalypse Now".

Si s'està interessat en la música d'en Michel Camilo en un vessant diferent a la seva big band us recomano el "Rendezvous" en format de trio... extraordinari !!!


3 comentaris:

  1. Quina maravella! Llàstima que la qualitat del so del vídeo sigui prou dolenta com per molestar una mica. Saps com es diu el disc?

    ResponElimina
  2. Res, no he dit res, em contesto jo sola:

    "The first official Live DVD/CD box set CARIBE – Michel Camilo Big Band was recently released and is now available online. This Live concert was filmed by Spanish Oscar winner director Fernando Trueba at the Altos de Chavón Amphitheater in the Dominican Republic."

    Caribe Michel Chamilo Big Band
    spotify:album:0bWifjrIcC5Ia2xgqBUP3S

    ResponElimina
  3. Vibrant! Una fusió realment elèctrica. La imaginació se'm dispara amb el que dius i em veig als afores del teatre, sentint la música en un ambient selvàtic domesticat, amb una copa a la mà, a la calor del carib. Sensual.

    ResponElimina