dimarts, 2 de juny del 2009

Marxa 7 cims


Amb els minuts la banyera va començar a tenir l'aigua tèrbola. Pedretes, sorra, palets, fulletes, pols, ... tot va passar del meu cos a l'aigua sense esforç. Però tocava fregar una mica per acabar de desprendre'm de tota aquesta brossa variada que m'acompanyava.

El meu turmell és el segon començant per l'esquerra i puc confirmar que després d'aquesta immersió a la banyera m'ha quedat com tocava... color de pell amb uns quants pèls i esgarrinxades.

Bé la culpa de tot plegat va ser la Marxa dels 7 cims organitzada pel centre Excursionista del Penedès. Una marxa de 58.8 km tot fent honor, "coronant" aquest número de cims i algun collet de propina. En total uns, quasi, 5000 metres de desnivell positiu invertint onze hores i mitja a un ritme d'anar fent, sense sortir a competir-la i aturant-nos als avituallaments no només a respondre forces si no també a arreplegar força fruits secs, beguda, pa amb tomàquet i embotit, fruita...quasi bé podria dir arrasant les taules parades.

També la podria anomenar la Marxa de la Coca-cola. Aquesta beguda estava present en tots els avituallaments i jo que no en sóc bebedor habitual, si no més aviat al contrari, vaig tenir com un desfici. I apa !!! Coca-cola gola avall.

Parlo en plural perquè vam constituir un equip que, amb més o menys estira-i-arronsa, anàvem plegats. L'anomenat Comando Senglar: la Princeseta, el Comandante Rojals, en Xino, en Psycho i un servidor... tot plegat amb el major carinyo... i si algú s'ofèn ho modifico ipso facto.

Comproveu que les onze hores donen per a molt temes i el del rebateig dels integrants n'és un.

Marxa de poca dificultat tècnica, amb algun tram difícil, però que el Sol i la calor que va fer van condicionar les prestacions. Inicialment havíem calculat que trigaríem unes 10 hores... vam fer curt. Ja se sap... les previsions. I és que quasi 60 km és tralla, sobretot si no has preparat específicament la prova.

Malgrat la quilometrada va haver-hi trams que trotàvem tot i que pensava que les cames dirien "no !!!". Això vol dir que algun bagatge atlètic queda en aquest corredor "convertit" en marxador ocasional.

En breu penjaré fotos, us les dec.

2 comentaris:

  1. Molt bones Jordi !!

    I jo esperant i veient com arribaven alguns avis abans que vosaltres ..... digues la veritat: us vareu parar a fotre una paella !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Felicitats per tot el que estàs assolint Jordi !! desconnexió asfàltica i reptes "importants".

    ¿Ja deus haver passat per la dutxa a netejar-te els peus, no ? coxinots !!!!!!!

    Salut !

    ResponElimina
  2. Gràcies Edu. I de moment no he aconseguit res. La fita dels Cavalls sub24h sí fa honor al nom. S'intentarà !!!

    Fins ara.

    ResponElimina