dimarts, 14 de juliol del 2009

All-i-oli

Feia molt temps que no lligava un all-i-oli tan rodó com el d'avui.

M'ha sortit perfecte. L'all ben trinxat, ben bé deconstruit, i abocant l'oli mica en mica fins la perfecte emulsió d'ambdós.

He aplicat la regla del 5-5-3. 5 minuts trinxant l'all, 5 minuts afegint oli i per acabar 3 capellans insignificants.


4 comentaris:

  1. All i oli, all i oli !! aqui hi ha algo que no em quadra !

    Què és, per fer el calentament abans de sortir a córrer ??

    Per cert, la primera vegada que he linkat estava a la feina !!!! això s'avisaaaaaaa

    Au, salut i força al canut !

    Eduard.

    ResponElimina
  2. No m'esperava això de tu !!!! Tant, tant ......

    No tinc paraules ....

    Caloreta

    ResponElimina
  3. Òstres, per fi un post interessant! I culinari!

    ResponElimina
  4. Doncs jo en alguna imatge veig el all i oli una mica tallat ;-)

    ResponElimina