Feia molt temps que no lligava un all-i-oli tan rodó com el d'avui.
M'ha sortit perfecte. L'all ben trinxat, ben bé deconstruit, i abocant l'oli mica en mica fins la perfecte emulsió d'ambdós.
He aplicat la regla del 5-5-3. 5 minuts trinxant l'all, 5 minuts afegint oli i per acabar 3 capellans insignificants.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
All i oli, all i oli !! aqui hi ha algo que no em quadra !
ResponEliminaQuè és, per fer el calentament abans de sortir a córrer ??
Per cert, la primera vegada que he linkat estava a la feina !!!! això s'avisaaaaaaa
Au, salut i força al canut !
Eduard.
No m'esperava això de tu !!!! Tant, tant ......
ResponEliminaNo tinc paraules ....
Caloreta
Òstres, per fi un post interessant! I culinari!
ResponEliminaDoncs jo en alguna imatge veig el all i oli una mica tallat ;-)
ResponElimina