dimecres, 8 de juliol del 2009

Usain Bolt




Doncs ja el tornem a tenir per Europa... i amb unes prestacions al·lucinants.

Al meeting de Lausanne va marcar 19.59, amb pluja i vent en contra !!! I durant els campionats jamaicans no va voler demostrar tot el què havia entrenat i es va deixar anar a la recta final marcant un crono discret però demostrant una superioritat abismal.

Mentre, el ianqui Tyson Gay també està molt fi de forma.

Suposo que ens espera un Mundial a Berlin espectacular !!!

I la foto penjada? Ufff... denota una mescla de plasticitat, tècnica, esforç i "derrapatge" a un velocitat que quasi cap humà pot assolir.

Aprofito aquesta finestra per declarar-me un zero a l'esquerra com a pitoniso. Quan fa uns anys l'Usain Bolt va aconseguir el rècord del món júnior en 200m i no passava de semifinals en tots els campionats importants vaig pensar que seria una d'aquelles promeses que es fan caca a sobre quan competeixen amb els bons. Esperpèntic.

3 comentaris:

  1. Hola Jordi soc en Raul,

    Dient que plovia a Laussane t'has quedat curt! Feia un temporal increible! Aquest tiu es molt molt bo ... encara que no sigui el mateix, el dia 2 d'agost hi ha meeting a l'estadi olimpic (amb el nou tartan ultra ràpid Mondo). Nosaltres hi serem - d'espectadors, perque el 1.500 es fluixet-, t'animes?

    ResponElimina
  2. Yes, this guy is amaizingly incredible. He came last year to Toronto to talk with me.And looks like my advices have been profitable for him. He is a good heir of me.If Carl Lewis was called The Son of the Wind, he could be called The son of the Speed. Good luck everybody
    Ben Johnson

    ResponElimina
  3. Raúl, no hi seré. Ja m'explicaràs. Que ho disfrutis.

    Ben, you're a liar. I don't want to see you again in my blog. Fuck away.

    ResponElimina