diumenge, 4 d’octubre del 2009

De Sant Cugat a El Maresme

Aquest ha estat el meu recorregut esportiu del dia d'avui.

Pel matí a St Cugat, a córrer la Mitja; feia sis mesos que no en corria cap i estava una mica "espantat". Ignorva quines serien les sensacions i les prestacions; em trobaria còmode amb les Asics Cumulus que estrenava en competició? Sabria manetenir el ritme de 4.30"/km durant tota la cursa? Massa incògnites que al final s'ha resoll favorablement. Les Cumulus bé, les molèsties a la planta del peu me las ha provocat l'arruga del mitjó... com si no tingués experiència per fer una errada com aquesta.

Però ressalto les prestacions; 1.33.03, el que equival a una mitjana de 4.25"/km. Mai havia anat tan ràpid a principis d'Octubre. Ignoro què significa... però estic satisfet i també soprés. M'agraden aquestes sorpreses.

Un cop acabada la matinal, cap a El Maresme !!! S'hi celebrava l'Iron Man de Calella. Ufffffffffff... impressionant el què comporta entrenar una tri-disciplina com aquesta i impressionant poder completar-la. Admirable !!!

A part de la part física, que es presuposa, la part mental ha de ser d'esforç agònic; estar unes 12 hores en marxa és un temps que si no ho vius en persona em sembla que no se sap.

Felicitats a tots els finishers !!! A tots !!!

Voldria comentar uns noms en concret. Primer l'Edu, del qual he seguit setmanalment el seu entrenament i intueixo el què comporta la preparació d'una prova com aquesta.

I després en Huck, Ruben, Cris, Carlos i Enric.

A tots, de veritat, la més absoluta admiració i reconeixement al vostre esforç.

Impressionant !!!

Ha pagat molt la pena veure-us, animar-vos, fotografiar-vos i patir, una miqueta, amb vosaltres.

1 comentari: